Zij van Glutenvrij Meer blog tips

Zij van Glutenvrij: Meer blog tips

Op deze pagina vind je tips en adviezen en vind je links naar nuttige blogs.

Coeliakie en je weerstand

Als je Coeliakie hebt is het van belang dat je je weerstand goed in de gaten houdt. Een goede weerstand zorgt dat je gezond blijft, minder vaak ziek wordt en je je fit en goed voelt, ook met een auto-immuunziekte. Lees hier mijn blog over Coeliakie en je weerstand.

Diagnose op latere leeftijd 

Krijg je de diagnose op latere leeftijd dan moet je een aantal dingen in de gaten houden. Je leest het hier

Kinderen met Coeliakie

Omdat mijn dochter ook de diagnose heeft en samen met mij glutenvrij eet, schrijf ik ook over Coeliakie bij kinderen.  Bijvoorbeeld over Coeliakie en het glutenvrije dieet op school. Benieuwd?

Meer blogs lezen? Ga naar mijn blogpagina.