Coeliakie Coaching

Coeliakiecoaching Den Haag

Coeliakie coaching acceptatie

 

Acceptatie van diagnose en glutenvrije leefstijl

Zoek jij coeliakie coaching in Den Haag? Dan zit je goed bij mij, want als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat het is om op latere leeftijd je leefstijl en je dieet zo drastisch te moeten aanpassen. Ik was namelijk al 42 toen ik de diagnose coeliakie kreeg en dat zorgde voor een complete mindset verandering. In eerste instantie voor mezelf. En daarna voor familie, vrienden, mijn werkomgeving en mijn sociale leven.

 

Zoveel vragen

Als je het lastig vindt om voor jezelf op te komen in een restaurant? Wil je niet als “moeilijk” gezien worden door je familie of vrienden? Zou je graag willen leren hoe je je huishouden glutenvrij maakt? Of wat je moet doen na een glutenfout? Met al deze vragen kan ik jou op weg helpen. Ik maakte namelijk dit traject speciaal voor met mijn eigen ervaring. Coeliakie coaching helpt echt, want ik weet wat je doormaakt.

Help ik heb coeliakie traject

Dit traject van 6 sessies is bedoeld om je te leren omgaan met de ziekte coeliakie en het glutenvrije dieet. We bekijken tijdens de uitgebreide intake waar jij behoefte aan hebt. Meer zelfvertrouwen? De acceptatie van de ziekte? Het verdriet om iets wat niet meer wordt wat het was? Door dit traject leer je samen met mij de nieuwe mogelijkheden zien. Desnoods ga ik een keer met je op supermarktsafari om je te laten zien wat er wel kan of hoe je kunt omgaan met de stress in de winkel, als je het even niet meer ziet. Want echt, ik weet hoe je je voelt. Coeliakie coaching voor acceptatie van een glutenvrij leven.

Kosten

Intake en 5 vervolgsessies kosten €399,- incl. BTW. Gespreid betalen is altijd mogelijk.

 

Direct aan de slag

Wil je direct aan de slag dan kun je nu al mijn glutenvrije checklists en het e-book downloaden op de freebies pagina. Ze zijn gratis.

Wil je weten wat mijn coachklanten vonden van mijn coaching, of hoe ik ze geholpen heb? Lees de testimonials van tevreden klanten die jou voorgingen.