fbpx

Over Yacintha

What doesn't kill you makes you stronger

Een gelukkig leven waarin je uitgaat van je eigen kracht, je eigen geluk en de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien, ook al is de weg een rocky road.

Ik ben Yacintha, 46 jaar, houd van de zon, Italië, dansen en de kleur paars. Paars is de kleur van vrouwelijkheid, passie, creativiteit en gekkigheid. Op mijn 42kreeg ik uit het niets de diagnose Coeliakie en ging mijn sociale leven op de schop, de boodschappen duurden ineens twee keer zo lang en ik durfde een jaar niet uit eten.  Dit door het verplichte onsociale glutenvrije dieet wat er bij deze auto-immuunziekte komt kijken. Best wel een heftig proces dus voor een kook- en eet fanaat als ik.

Ik begon met bloggen als Zij van Glutenvrij. Deze blogs lees je verderop op mijn website. Ik merkte dat er enorme behoefte was aan informatie, tips en adviezen over praktische zaken, maar vooral ook aan de hulp bij acceptatie en vertrouwen in jezelf, je lijf en in anderen. Intuïtief besloot ik mee te doen met een challenge van Dolly, de bedenker van De Nieuwe Coach Opleiding. Ik won de complete opleiding. Want bloggen is leuk, coachen is nog leuker. Door deze opleiding sta ik zelf positiever in het leven en ik begeleid anderen op weg naar en gelukkiger leven. Met kleine stapjes en met respect voor elke fase van verdriet, acceptatie en loslaten. Het spirituele onderdeel was nieuw voor mij. Toen ik mij openstelde voor de rust die mindfulness en meditatie brengt, kwam er heel veel helderheid en licht. En ik gun jou dat ook. Het maakt dus ook niet uit wat jouw hulpvraag is, dat hoeft niets met coeliakie te maken hebben. Het gaat om de verandering in jouzelf of in je omgeving, waaraan je je wilt aanpassen, zodat je een gelukkig leven kunt leiden.

Om mijn kennis nog meer te verdiepen ben ik dit jaar gestart met de opleiding Voedingscoach bij Kosmeoo Health, zodat ik gerichter kan helpen met leefstijl, voedings- en dieet-problematiek..In mijn coaching maak ik bij interesse gebruik van de essentiële oliën van doTERRA.

Meld je gerust aan voor mijn nieuwsbrief en leer mij kennen. Ik beloof je plechtig, ik ga je echt niet dagelijks spammen. 

Op deze pagina lees je meer over de auto-immuunziekte Coeliakie en het glutenvrije dieet.

Wil je direct meer info over de coachingsessies en trajecten? Lees hier meer

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?