Food & Lifestyle Coaching

Food & Lifestyle coaching

BGN gewichtsconsulent voedingscoach Den Haag

Persoonlijke begeleiding

Ben jij op zoek naar een BGN gewichtsconsulent of voedingscoach in Leidschenveen (Den Haag), omdat de vitaliteit ontbreekt in je leven. Dan heb ik het juiste traject voor jou. Heb je overgewicht of heb je teveel drang naar zoet, vet of zout? Zit je vastgeroest aan je bank of ben je Netflix verslaafd? Misschien heb jij last van emo-eten of late night snacken? Jij bent de eigenaar van je lichaam en de enige die daar goed voor kan zorgen. Dat is belangrijk, want er is maar een jij! Ik ben BGN gewichtsconsulent voedingscoach in Den Haag Leidschenveen en help je hier graag mee. Met een gezond eet- en beweegpatroon. Niet door heftig te lijnen, maar door kleine aanpassingen in je dagelijkse voeding.

Wil je weer in je bikini of je lievelingsbroek?

Als voedingsdeskundige en coach begeleid ik je naar een gezond gewicht. Ben je te licht of wil je gezonde gewicht behouden, ook dan kan ik je helpen met gezonde schema’s en het maken van de juiste keuze. Samen kijken we naar je eet- en beweegpatroon en hoe dat beter kan. Omdat ik BGN gewichtsconsulent en voedingscoach ben, worden mogelijk diverse trajecten vergoed door diverse zorgverzekeraars. Check hiervoor de site van je eigen zorgverzekering of check de link onderaan de pagina.

Traject Eet Bewust Leef Bewust (individueel)

Het Eet bewust Leef bewust traject omvat 6 sessies waarin we na de uitgebreide intake, per sessie kijken naar de verschillende eetmomenten op een dag. Daarna kijken we waar voor jou de uitdagingen liggen en de moeilijke momenten. Waarom pak je die zak chips en niet een handje ongebrande nootjes? Zit er misschien meer achter die verkeerde keuze? De verandering ligt bij jou, maar ik geef je de tips en adviezen om duurzaam je eetpatroon te veranderen. Aan het eind van het traject word je weer gewogen en gemeten. Na het traject heb je de tools in handen om het heft in eigen handen te nemen en je gezonde eetpatroon en leefstijl te behouden.

 

Smart doelen stellen

Heb je weerstand tegen het wegen en meten, ook dan kan ik je helpen! Je kunt namelijk ook zeggen: Ik wil weer in mijn lievelingsbroek passen (als dat ook echt haalbaar is)! Om dit te bereiken stellen we SMART doelen op. Dit zijn haalbare en realiseerbare doelen, eventueel opgeknipt in kleine subdoelen. Zoek je coaching gezond gewicht en leefstijl in Den Haag, dan ben je dus bij mij aan het goede adres. Dit traject vindt normaal gesproken offline plaats, vanwege het meten en wegen. Nu bied ik dit traject ook aan in aangepaste vorm, online. Je kunt je hiervoor aanmelden via het contactformulier.

Kosten individueel traject:

6 sessies incl. intake van 1,5 uur €245,- incl. BTW.

 

Traject Eet Bewust Leef Bewust (groepsbegeleiding)

Bovenstaande begeleiding kun je ook in groepsverband doen met maximaal 6 vrouwen. Dat is fijn als je een extra stok achter de deur wilt hebben en het moeilijk vindt om dit proces alleen te doen. Je kunt je ook opgeven met een vriendin. De saamhorigheid van de groep en de gemeenschappelijke doelen maken dit traject op de deze manier succesvol. Het eerstvolgende traject begint zodra dat weer kan en vindt plaats op een locatie in Leidschenveen (Den Haag). Je kunt je hiervoor via het contactformulier.


Kosten groepstraject:

6 groepssessies €150,- incl. BTW. Het groepstraject kan alleen offline gedaan worden.

 

Leve je lijf programma- voorjaar 2021 (online)

Persoonlijk voedingsadvies op maat. Geen zin in een traject maar wel persoonlijk advies van een BGN gewichtsconsulent? Dat kan ook bij mij. Hiervoor hoef je eigenlijk niet eens bij mij in mijn praktijk te komen, maar het kan wel. Nadat je me jouw persoonlijke gegevens hebt gemaild, eventueel aangevuld met een ingevuld eetdagboek, krijg je van mij een persoonlijk advies op maat. Kom je wel naar mijn praktijk dan weeg en meet ik jou zelf met mijn speciale weegschaal. Met het advies kun je zelf aan de slag met het samenstellen van een dagmenu dat past bij jouw gewicht en lengte en je activiteiten.

Desgewenst krijg je ook advies over het gebruik van etherische olie ter ondersteuning van gewichtsverlies of behoud van gezond gewicht.

Kosten: €75,- incl. BTW. Aanmelden kan via deze link of stuur een mail naar yacintha.pex@gmail.com.

Check op de website van de BGN of jouw zorgverzekering deze dienst vergoedt. Meer informatie over de BGN vind je hier.