fbpx

Coaching

Weet je het even niet? Boek een Lichtpuntje

Vragen die je bezighouden? Weten of wij bij elkaar passen? Meer weten over etherische olie van doTERRA? Over spiritualiteit of mindfulness. Je kunt het me allemaal vragen in een gratis via Facebook te boeken Lichtpuntje van 30 minuten.

Wil je na het Lichtpuntje verder met mij? Dan volgt een uitgebreid intakegesprek van 1,5 uur. Hierin bekijken we jouw hulpvraag, valkuilen en mogelijke weerstand. We stellen samen de coachdoelen vast. Dit doen we met de SMART methode.

Lifecoaching-Make your own luck

In dit traject begeleid ik je na het intakegesprek in 4 coachgesprekken naar jouw doel. We kijken samen naar jouw hulpvraag en stellen doelen die haalbaar zijn. Je krijgt oefeningen die bij jou passen. Als extra krijg je de sessie “Leren luisteren naar je intuïtie” cadeau. We bekijken samen waar je kunt groeien en werken aan jezelf. Of je belemmerende overtuigingen hebt, waar de pijn of emotie zit. Meer rust en zelfvertrouwen, het zit allemaal al in jou! Vaker nee durven zeggen en voor jezelf op leren komen? Samen stellen we jouw doelen op en werk jij met mijn hulp aan een betere jij! Beter voor jezelf en dus beter voor anderen…

Lifecoaching-Help ik heb Coeliakie

Heb je Coeliakie en heb je naast de coachingsgesprekken over de acceptatie hiervan gerichte praktische vragen of behoefte aan advies, bijvoorbeeld over het doen van je boodschappen dan heb ik een speciaal pakket voor je.

In dit traject van ongeveer 3 maanden krijg je naast het intakegesprek, 3 coachsessies, ga ik een keer met jou boodschappen doen en deel ik mijn eigen weekmenu met je gedurende 1 week.

Food & Life coaching-Combi coaching

Met dit traject gaan we een stapje verder kijken dan alleen je eet- en beweegpatroon. Heb je belemmerende overtuigingen waardoor je niet kunt of wil afvallen? Heb je je emoties niet goed onder controle? Dan heeft alleen “lijnen” geen zin. We gaan eerst eens je hoofd opruimen en terug naar je gevoel, voordat we gaan kijken naar je voeding. Tijdens 9 sessies incl. een uitgebreide intake en een voedingsadvies, besteden we 3 sessies aan jou, waar we gaan kijken waar jouw verdriet zit, welke emoties hoog zitten en welke hoofdzaken je eerst moet opruimen voor je verder kunt werken aan je lijf. Dit traject bied ik tot 1 januari 2020 aan tegen een introductietarief.

Food & Lifestyle coaching-Eet Bewust, Leef Bewust

In dit traject begeleid ik je in 6 sessies incl. een uitgebreide intake en voedingsadvies, naar een gezond gewicht. We kijken samen naar jouw uitdagingen, waar het beter kan en hoe je omgaat met de moeilijke momenten. Per sessie bespreken we een eetmoment van de dag met de daarbij behorende uitdagingen en gezonde keuzes. Daarnaast kijken we hoe je met meer beweging, op een manier die bij jou past, je lekkerder kunt voelen in je eigen lijf. Duur van het traject is ongeveer 3 maanden, maar kan worden uitgebreid.

Dit traject kan ook in groepsverband. Maximaal 7 personen per groep.

Bedrijfsworkshop Gezonde voeding en leefstijl

Deze interactieve workshop is een aanwinst voor elk bedrijf dat zijn personeel bewuster wil laten eten en leven. Het geeft inzicht in de dagelijkse uitdagingen van gezond eten en guilty pleasures. En het geeft inzicht over welke andere facetten er naast gezonde voeding van invloed zijn op vitaliteit. Met deze introductie schept u een open sfeer waarin men wordt uitgedaagd het gesprek met elkaar aan te gaan over duurzame inzetbaarheid. 

Prijs op aanvraag, maximaal 35 deelnemers per sessie. Neem contact op met mij voor meer informatie.

Nog niet overtuigd? Lees hier wat andere deelnemers vonden van deze workshop.

Losse coachingsessies

Deze losse sessies volgen op een uitgebreid intakegesprek van 1, 5 uur. Deze 1 op 1 coaching bestaat uit coachgesprekken en oefeningen die ik je per mail opstuur. Ze leren je naar jezelf te kijken, hoe je in het leven staat en hoe je die levensveranderende gebeurtenissen een plek kan geven. De oefeningen bespreken we dan weer tijdens de volgende afspraak.

Bedenk vooraf goed dat deze oefeningen bijdragen aan inzichten over jezelf en dat het succes van het traject mede afhangt van hoe veel jij er zelf aan wil doen. Want ik geef je de tools, maar de oplossing zit in jou. 

 

En dit kost het

Intake en losse sessies

 • Kennismakingsgesprek 0,5 uur gratis
 • Coachsessie per uur € 79,-
 • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Coaching trajecten

 • Make your own luck traject €399,- (normaal €452,50)
 • Help ik heb Coeliakie traject €399,- (normaal €452,50)
 • Combi coaching traject €199,- (introductietarief)
 • Eet Bewust, Leef Bewust €159,-
 • Eet bewust Leef Bewust Groepsbegeleiding €99,- p.p.
 • Prijzen zijn inclusief het intakegesprek en 21% BTW

Locatie en tijd

 • Voor de coachgesprekken ontvang ik je graag bij mij thuis
 • Woon je niet in de omgeving van Den Haag, of wil je liever online het gesprek voeren dan maak ik gebruik van videobellen met Whereby (voorheen Appear.in).
 • Alle sessies vinden in overleg plaats, meestal om de week of 2 weken. Dit kan in de avonduren en op sommige dagen overdag zoals woensdag en vrijdag.
 • De vervolgsessies duren ongeveer een uur.
 • Je mag altijd contact opnemen tussentijds per mail of whatsapp als je vragen hebt over de oefeningen, ergens mee zit, of een kort en snel advies wil.

Nog niet overtuigd over wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan hier testimonials van tevreden klanten.

Gratis kennismakingsgesprek plannen?