Food & Life Coaching

"When it comes to luck, you make our own". B. Springsteen

Gratis Kennismakingsgesprek

Om zeker te weten of wij bij elkaar passen, plannen we voorafgaand aan de coachingsessies en -trajecten eerst een gratis kennismakingsgesprek in van ongeveer 20 minuten. We kijken of er een klik en welke vorm van coaching jou het beste past.

Na het kennismakingsgesprek kun je bedenken of je het traject of sessies met mij wilt aangaan. Voel je je goed bij mij en ik bij jou dan volgt er een uitgebreid intakegesprek van 1,5 uur. Hierin bekijken we jouw hulpvraag, valkuilen en mogelijke weerstand. We stellen samen de coachdoelen vast. Dit doen we met de SMART methode.

Nieuw: Bedrijfsworkshop gezonde voeding en leefstijl

Deze interactieve workshop is een aanwinst voor elk bedrijf dat zijn personeel bewuster wil laten eten en leven. Het geeft inzicht in de dagelijkse uitdagingen van gezond eten en guilty pleasures. En het geeft inzicht over welke andere facetten er naast gezonde voeding van invloed zijn op vitaliteit. Met deze introductie schept u een open sfeer waarin men wordt uitgedaagd het gesprek met elkaar aan te gaan over duurzame inzetbaarheid. Prijs op aanvraag, maximaal 35 deelnemers per sessie. Neem contact op met mij voor meer informatie.

Nog niet overtuigd? Lees hier wat andere deelnemers vonden van deze workshop.

Losse coachingsessies

Deze losse sessies volgen op een uitgebreid intakegesprek van 1, 5 uur. Deze 1 op 1 coaching bestaat uit coachgesprekken en oefeningen die ik je per mail opstuur. Ze leren je naar jezelf te kijken, hoe je in het leven staat en hoe je die levensveranderende gebeurtenissen een plek kan geven. De oefeningen bespreken we dan weer tijdens de volgende afspraak.

Bedenk vooraf goed dat deze oefeningen bijdragen aan inzichten over jezelf en dat het succes van het traject mede afhangt van hoe veel jij er zelf aan wil doen. Want ik geef je de tools, maar de oplossing zit in jou.

Hoelang het traject duurt hangt af van de coachvraag die je hebt en hoe snel je zelf stappen maakt. Vooralsnog zijn de meeste klanten na 4 tot 6 coachgesprekken klaar. De sessies worden apart gepland en gefactureerd.

 

Make your own luck traject

Word je blij van bovenstaande en wil je direct een traject vastleggen, dan kan dat ook. In dit traject begeleid ik je 2 a 3 maanden en krijg je naast het intake gesprek, 4 coachgesprekken en de oefeningen ook de online sessie “Leren luisteren naar je intuïtie” cadeau.

De sessies worden in overleg ingepland en het traject wordt in een keer of indien gewenst in twee termijnen gefactureerd. Ik bied dit traject tot 30 juni aan voor een introductietarief. Na 1 juli wordt de prijs aangepast. Je leest in het overzicht hieronder wat de kosten zijn.

Help ik heb Coeliakie traject

Heb je Coeliakie en heb je naast de coachingsgesprekken over de acceptatie hiervan gerichte praktische vragen of behoefte aan advies, bijvoorbeeld over het doen van je boodschappen dan heb ik een speciaal pakket voor je.

In dit traject van 2 a 3 maanden krijg je naast het intakegesprek, 3 coachsessies, ga ik een keer met jou boodschappen doen en deel ik mijn eigen weekmenu met je gedurende 1 week.

De sessies worden in overleg ingepland en het traject wordt in een keer of indien gewenst in twee termijnen gefactureerd. Ik bied dit traject tot 30 juni aan voor een introductietarief. Na 1 juli wordt de prijs aangepast. Je leest in het overzicht hieronder wat de kosten zijn.

Minisessies

Geen behoefte aan een traject maar gewoon eens een half uur sparren met een life coach, dat kan altijd! Geen kennismakings- of intakegesprek, gewoon een half uur een luisterend oor met tips en advies toe.

Deze minisessie raad ik ook halfjaarlijks aan als “onderhoudsbeurt” aan al mijn oud klanten.

 

Sessie "Leren luisteren naar je intuïtie"

Alles onder controle en geen behoefte aan vaste coaching maar wil je weten hoe het is om eens in meditatieve toestand te luisteren naar je intuïtie en gehoor te geven aan je dromen?

Boek dan een sessie “Leren luisteren naar je intuïtie”. Dit kan 1 op 1 of in groepsverband en duurt ongeveer 45 minuten. De sessie kan live plaatsvinden of via videobellen met Appear.in.

En dit kost het

Intake en losse sessies

 • Kennismakingsgesprek 0,5 uur gratis
 • Intakegesprek 1,5 uur € 122,50
 • Coachsessie per uur € 80,00
 • Minisessie 1 uur € 42,50
 • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Coaching trajecten

 • Make your own luck traject €452,50
 • Help ik heb Coeliakie traject €452,50
 • Deze sessie kan zowel online als live
 • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Leren luisteren naar je intuitie

 • Sessie Leren luisteren naar je intuïtie (1 op1) € 68,00
 • Groepsessies prijs op aanvraag
 • Deze sessie kan zowel online als live
 • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Locatie en tijd

 • Voor de coachgesprekken ontvang ik je graag bij mij thuis
 • Woon je niet in de omgeving van Den Haag, of wil je liever online het gesprek voeren dan maak ik gebruik van videobellen met Appaer.in. Dit is een fijne online applicatie die je op je telefoon, tablet of computer kunt gebruiken zonder dat je daarvoor een programma hoeft te downloaden. Ik heb al mijn oefenklanten op deze manier naar tevredenheid gecoacht.
 • Alle sessies vinden in overleg plaats, meestal om de week of 2 weken. Dit kan in de avonduren en op sommige dagen overdag.
 • De vervolgsessies duren ongeveer een uur.
 • Je mag altijd contact opnemen tussentijds per mail of whatsapp als je vragen hebt over de oefeningen, ergens mee zit, of een kort en snel advies wil.

Nog niet overtuigd over wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan hier testimonials van tevreden klanten.

Gratis kennismakingsgesprek plannen?