Coeliakie Coaching

Coeliakie coaching Den Haag

Coeliakie coaching acceptatie

Coeliakie coaching voor acceptatie van diagnose en glutenvrij leefstijl
Zoek jij coeliakie coaching in Den Haag? Dan zit je goed bij mij, want als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat het is om op latere leeftijd je leefstijl en je dieet zo drastisch te moeten aanpassen. Ik was namelijk al 42 toen ik de diagnose coeliakie kreeg. en dat zorgde voor een complete mindset verandering. In eerste instantie voor mezelf, en daarna voor familie, vrienden, mijn werkomgeving en mijn sociale leven. Vind je het lastig om voor jezelf op te komen in een restaurant? Wil je niet als lastig gezien worden door je familie? Hoe maak je je huishouden glutenvrij? Wat doe je na een glutenfout? Met die vragen kan ik jou op weg helpen. Coeliakie coaching helpt namelijk echt, want ik weet wat je doormaakt.

Help ik heb coeliakie traject
Dit traject van 6 sessies is bedoeld om je te leren omgaan met de ziekte coeliakie en het glutenvrije dieet. We bekijken tijdens de uitgebreide intake waar jij behoefte aan hebt. Meer zelfvertrouwen? De acceptatie van de ziekte? Het verdriet om iets wat niet meer wordt wat het was? Samen met mij leer je nieuwe mogelijkheden zien. Desnoods ga ik een keer met je op supermarktsafari om je te laten zien wat er wel kan of hoe je kunt omgaan met de stress in de winkel, als je het even niet meer ziet. Want echt, ik weet hoe je je voelt. Coeliakie coaching voor acceptatie van een glutenvrij leven.

Kosten: 399,- incl. BTW (normaal 452,50)

Wil je direct aan de slag dan kun je nu al mijn glutenvrije checklists downloaden op de freebies pagina. Ze zijn gratis.

Wil je weten wat mijn coachklanten vonden van mijn coaching, of hoe ik ze geholpen heb? Lees de testimonials van tevreden klanten die jou voorgingen.