Freebies

Gratis checklist, e-book en SoundClouds

Gratis downloads coeliakie

Ik vind het leuk om dingen te maken en te bedenken waar jij echt wat aan hebt en die je waar en wanneer je wilt kunt gebruiken, helemaal gratis. Zo zet je zelf al een klein stapje op je nieuwe pad op weg naar de nieuwe gelukkige jij. Je vindt hier de gratis downloads coeliakie voor een onbezorgd glutenvrij leven.

Meer dan glutenvrij

Maar er is meer. Je vindt hier ook mijn SoundCloud oefeningen voor meer mindfulness en meditatie en mijn nieuwste download, het e-book hart hoofd en lijf in verbinding voor meer vertrouwen op je intuïtie.

 

E-book 

Hart hoofd en lijf weer in verbinding? Download het e-book en begin vandaag nog met de oefeningen. Ik weet zeker dat er direct meer ruimte ontstaat voor je intuïtie.
 

 

Glutenvrije checklists

Hier kun je de gratis complete checklist binder in PDF downloaden. Deze bevat 4 checklists en 2 kaartjes die ik eerder maakte en die los te downloaden waren. Handig voor op school, thuis, bij vriendjes, op vakantie of als je gaat bbq-en. Heel veel succes ermee.

Op de hoogte blijven als er nieuwe checklists worden toegevoegd? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

Soundcloud meditatie en mindfulness

 

Vind je het lastig om rust te vinden in je drukke sociale leven. Met gezin, sport en een huishouden vergeet je als eerste om goed voor jezelf te zorgen. Je vindt op mijn SoundCloud korte oefeningen om te leren mediteren. Om even op adem te komen en te voelen wat er te voelen valt, hoef je niet lang stil te zitten. Al doe je het de eerste keren maar een paar minuten. Het is helemaal niet erg als je gedachten afdwalen. Het is de poging telt en daarom is mediteren altijd geslaagd.

Ik leer je met wat korte oefeningen de beginselen van het mediteren. Ook geschikt voor nuchtere drukke mensen die denken dat meditatie niet bij hun past!

De basisoefening vind je hieronder.

Je leest meer over mijn manier van coachen op deze pagina.