Workshop gezonde voeding

Workshops voor bedrijven

 

Workshop bedrijfsyoga en meditatie

 

Gelukkige werknemers met de workshops over voeding vitaliteit en lifestyle.

In de huidige tijd met alle beperkende maatregelen is het van groot belang om uw medewerkers gezond en fit te houden. Niet alleen fysiek, maar ook psychisch. Als coach werk ik in mijn trajecten met particulieren veel met meditatie en mindfulness. In de corona periode heb ik ook mijn yogadocent certificaat behaald. En nu bied ik deze vorm ook aan aan bedrijven. In groepjes van max. 15 personen werken we aan het op adem komen en loslaten van wat belemmert. Dit kan als eenmalige workshop of met een terugkerend karakter, bijvoorbeeld wekelijks. In principe gaat het om een offline workshop, maar deze kan ook online gegeven worden.

Prijs op aanvraag. Richtlijn €150,- ( excl. BTW) voor 1,5 uur voor 15 personen bij eenmalige workshop (offline).

Ben je een school, ook dan kan ik jullie kennis laten maken met yoga en meditatie. Voor zowel team als leerlingen (alle leeftijden, onderwijsvormen en niveaus) kan ik een programma op maat maken. Mij inhuren voor wekelijkse lessen voor de leerlingen kan ook via Skills for Kids.

 

Workshop gezonde voeding en leefstijl

Overgewicht is een groeiend probleem. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid van uw medewerkers, maar ook voor uw bedrijf. Zo zijn mensen met overgewicht vaker ziek en lopen zij grotere kans op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Omdat steeds meer ondernemers dat weten, wordt vitaliteit en duurzaamheid steeds belangrijker in een onderneming. Naast mijn coachingspraktijk waar ik particulieren begeleid naar gezond gewicht, bied ik ook workshops aan voor bedrijven.

 

Voedingscoach

Als voedingscoach kan ik u helpen met de bewustwording. Ik maak tijdens mijn particuliere coaching gebruik van informatie en middelen van het voedingscentrum. Deze informatie gebruik ik ook in de workshop Gezonde Voeding en Leefstijl voor bedrijven. Met deze workshop leren medewerkers het verschil tussen een slechte en een gezondere keuze in hun voeding. Ik doe dit op basis van het goed, beter best principe. Hiermee zorg ik voor meer bewustwording en een gezondere leefstijl. Andere onderdelen die aan bod komen zijn: vitaliteit, balans tussen werk en privé en het omgaan met stress en emotie.

 

Afwisselende workshop

 

De workshops over voeding, vitaliteit en lifestyle bestaan uit oefeningen en groepsopdrachten, afgewisseld met beeld en geluid. De training is laagdrempelig en daardoor geschikt voor iedere medewerker. De workshop duurt een uur en de maximale groepsgrootte is 35 personen. Bent u geïnteresseerd in de workshops gezonde voeding en vitaliteit? Meer informatie en de kosten zijn op te vragen via e-mail of het contactformulier.

 

 

Workshop gezonde voeding en leefstijl voor bedrijven