Goochelen met je lijf

Goochelen met je lijf, je hart en je hoofd

Voel jij je even niet zo happy in je lijf en heb je bedacht dat je dat wel graag zou willen? Heb je wat kilo’s teveel of maak je misschien niet altijd de beste keuze, door tijdgebrek, stress of gewoon geen zin, omdat er al zoveel moet. Neem je misschien het verkeerde voedsel om niet te hoeven voelen wat jouw lichaam eigenlijk echt nodig heeft? Wil je graag fris en opgeruimd en met een vrolijk lijf en hoofd straks de zomer in? Op vakantie als dat weer mag… Met een beetje meer aandacht voor wat jij en je lijf echt nodig hebben, waar je wel blij van wordt. Lees dan snel verder, want ik heb een mooie aanbieding voor dit voorjaar. Stop met goochelen met je lijf, je hart en je hoofd met het leve je Lijf programma.

Leer luisteren naar wat je nodig hebt

Met mijn nieuwe korte voorjaarsprogramma leer ik je meer luisteren naar wat jij echt nodig hebt. Dat gaat niet alleen over goede voeding en beweging, maar ook voor jezelf zorgen. De ballen hooghouden, maar dan op een manier die je geen stress bezorgt. Zorgen voor de goede keuze hoeft niet moeilijk te zijn. Het aanpassen van je leefstijl, is niet crash-diëten of sapjes drinken. Dat werkt misschien voor even, maar je doet je lijf er op de lange termijn geen plezier mee.

Iets wat ook op de lange termijn werkt

Een duurzame oplossing dus, iets wat niet voelt als dat je het moet volhouden, maar helemaal eigen wordt. Zodat dat goochelen met je lijf ophoudt en het ook echt minder stress ervaart. Een kort traject met online sessies waarbij ik niet alleen een persoonlijk voedingsadvies maak, maar ook met je meedenk over wat voor jou wel haalbare doelen en oplossingen zijn. Waar je nog meer kunt werken aan je energie.

Gebrek aan energie is niet alleen moe zijn

Bij energie denken we vaak aan onze fysieke energie. De energie van ons gevoede lichaam. Maar we bestaan uit nog veel meer energieën. In dit korte traject kijken we ook naar die andere intelligenties namelijk je emotionele en mentale energie. En nog een stapje verder als je dat wil, je spirituele energie. Deze energieën samen maken jouw lijf, je hart en je hoofd!

Leve je Lijf

Ik heb het programma Leve je Lijf genoemd. Maar zoals je hierboven kunt lezen gaat het eigenlijk dus veel verder dan dat. Het programma bestaat uit 3 sessies, waaronder een intake die eventueel ook persoonlijk kan plaatsvinden. Na de intake krijg je advies op maat. De vervolgsessies vinden online via Whereby plaats. In die sessies kijken we waar je betere en makkelijkere keuzes kunt maken, wat je kunt doen als je toch op het punt staat een zak chips of haribo leeg te eten, hoe je beter kunt (leren) ontspannen en wat je dagelijks nodig hebt om je fysieke lichaam te voeden. Je krijgt informatie over de grote voedingsgroepen en in welke mate ze voor jou gezond zijn. Als je wilt verwerk ik deze gegevens in een dagmenu in je eetdagboek. En je krijgt natuurlijk heel veel extra’s, zodat jij straks echt niet meer hoeft te goochelen met je lijf, je hart en je hoofd.

Je vindt alle informatie over het LEVE JE LIJF programma hier.

Laat een reactie achter