Reclaim je gewicht

Reclaim je gewicht met het online voedingsadvies

Weg met de coronakilo’s nog voor de vakantie? Of andere kilo’s die er misschien al wat langer zaten? Reclaim je gewicht met mijn nieuwste eerste online voedingsadvies. In dit blog vertel ik je precies wat het inhoudt.

Op weg naar gezond gewicht

Sinds ik mijn diploma’s heb gehaald om mensen te kunnen begeleiden met voedingsadvies, heb ik ook nagedacht hoe dat nu makkelijker kan zonder fysieke afspraak waarbij je naar mij toe moet komen of ik naar jou. Of hoe het makkelijker kan met jouw tijd. Efficiënter, want heel veel mensen willen wel iets doen aan hun gewicht en zeker in het kader van Corona en de relatie met overgewicht. Alleen zijn er nog zoveel andere to do’s en prioriteiten. Toen bedacht ik het online reclaim je gewicht, mijn online voedingsadvies programma.

Online advies op maat

Het is heel makkelijk eigenlijk. Want om jou goed te kunnen helpen hoef ik jou niet perse zelf te meten en te wegen. Natuurlijk is het met mijn speciale weegschaal nauwkeuriger, maar er zijn genoeg methodes om het zonder die gegevens te doen. Op basis van jouw lengte, gewicht en geslacht en je dagelijkse activiteiten en/of sport kan ik voor jou een voedingsadvies op maat maken. Enige voorwaarde is dat je nauwkeurig en eerlijk meet. Met de juiste verhoudingen van de grote voedingsgroepen maak ik een compleet dagmenu, waarmee je zelf kunt variëren. Voedingsgroepen, ook wel macro’s genoemd zijn in dit geval, vetten, eiwitten en koolhydraten. De juiste verhouding wordt bepaald door je leeftijd en geslacht en je dagelijkse activiteiten. Dit advies krijg je op de mail en je kunt dan direct aan de slag. Je boekt dus geen traject, maar een eenmalige online service eigenlijk.

Extra’s

Mocht je een nog persoonlijker advies willen, dan kan dat ook. Als je voorafgaand zelf 2 dagen een eetdagboek bijhoudt op bijvoorbeeld www.voedingscentrum.nl, dan kan ik jouw advies nog persoonlijker maken. Ik kijk dan waar jij gezondere keuzes kunt maken of bijvoorbeeld een eetwissel kunt toepassen. Een eetwissel is een slimmere keuze voor een in eerste instantie minder goede keuze. Bijvoorbeeld je middagkoekje bij de thee vervangen voor een handje ongebrande ongezouten noten, om maar iets te noemen.

Hormoonbalans

Maar dat is niet alles. Je krijgt ook een beweegadvies, want een gezondere leefstijl en een gezond gewicht haal je niet alleen met de juiste voeding. Je zult in beweging moeten komen, of meer moeten bewegen om vet te verbranden. Hoe beter je beweegt hoe meer je hormoonspiegel weer in balans komt. En een gezonde hormoonspiegel is heel belangrijk voor een stabiel gewicht. Als je daar nu al meer van wil weten kijk dan mijn Facebook live over hormonen en voeding.

Je hoeft het niet alleen te doen

Maar er is nog meer. Je krijgt ook toegang tot mijn YouTube video’s waarin ik meer uitleg over de macro-nutriënten, vitamines en mineralen en je krijgt oefeningen op Soundcloud om je op het juiste pad te houden, mocht je bijvoorbeeld op het punt staan iets ongezonds te kiezen! Alles om jou te helpen dus, om je bij te staan, want afvallen hoef je niet alleen te doen. Maar jij bent wel degene die de keuzes maakt.

Meedoen?

Weten wat het kost deze online service? Kijk dan snel op mijn website www.yacinthapex.nl en reclaim je gewicht met mijn online voedingsadvies. Toch nog twijfels dan kun je ook een gratis Lichtpuntje boeken.

Take Care Stay Light!

Laat een reactie achter